image

Op dit moment wordt er gewerkt aan een Engelstalige uitgave van Mit Herz & Seele. Deze editie wordt gecompleteerd met nieuw materiaal. Zo wordt er aandacht besteed aan nauwelijks bekend werk van Friedel Münch uit de vijftiger jaren. En wordt er nieuwe informatie gepubliceerd omtrent Joseph Floyd Clymer, George McCulloch Bell en andere betrokkenen. Aangevuld met recent ontdekte, niet eerder gepubliceerde foto's en tekeningen zal dit boek het meest volledige werk betreffende Münch en Fath worden.
De tekst is vertaald naar het Engels en wordt momenteel geredigeerd door Peter van Ek. We zijn op zoek naar financiële middelen om de uitgave mogelijk te maken. Gestreefd wordt naar een oplage van 750 stuks. Het uitbrengen van een speciale gelimiteerde editie wordt nog overwogen. Sponsoren kunnen zich melden en mensen die interesse hebben in een Engelstalige uitgave kunnen zich nu al melden en komen op de bestellijst. Streven is om dit jaar alle werkzaamheden af te handelen, zodat we in het voorjaar van 2017 het boek With Heart & Soul, the history of Friedel Münch and Helmut Fath op de markt kunnen brengen.


image

Het overlijden van Friedel heeft mijn vriend, de kunstenaar Peter Kalkowsky ge•nspireerd tot het maken van een bijzonder kunstwerk. Met een karakteristieke foto als voorbeeld, maakte hij een prent van Friedel Münch, rijdend op een Mammoet. Een fraai staaltje vakmanschap en ik ben zeer verguld dat ik het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. 3-kleuren houtsnede van 30 x 30 cm is gedrukt op Johannotpapier van 240 g/m² in een gelimiteerde oplage van 22 stuks. Voor een prijs van € 140,00 kunt u een originele prent (inclusief de verzendkosten binnen EU-landen) bestellen. Deze kunt u uitsluitend bij de kunstenaar Peter Kalkowsky via zijn website www.kalkowsky.nl bestellen. Ondertussen zijn er alleen nog enkele exemplaren verkrijgbaar.


Movie

Op 7 September 2013 heeft auteur Erik Meesters het eerste boek van Mit Herz und Seele aan Friedel Münch aangeboden in Altenstadt.

>>>>>Klik op de foto links om de videoreportage te bekijken<<<<<


image

Bekijk hier de foto’s van de boekpresentatie in warnsveld op 22 september 2013.

>>>>>Klik op de foto links om de galerij te openen<<<<<

© 2016 Mitherzundseele.com, All Rights Reserved