Movie

Op 1 augustus 2021 heeft auteur Erik Meesters het eerste exemplaar vanThe Pursuit of Perfection aan Hans Hartmann in Hamburg.

>>>>>Klik op de foto links om de videoreportage te bekijken<<<<<


image

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd er aan de Engelstalige uitgave van Mit Herz & Seele; The Pursuit of Perfection genaamd. Deze editie wordt gecompleteerd met onder andere recent ontdekte technische tekeningen van Friedel Münch en Helmut Fath. Meerdere onderwerpen, zoals de rol van Floyd Clymer, werden verder uitgediept. Aangevuld met vele niet eerder gepubliceerde foto's en unieke tekeningen is dit boek het meest volledige werk betreffende Münch en Fath. Vanaf 4 september 2021 is het boek The Pursuit of Perfection, the Stories of Friedel Münch & Helmut Fath verkrijgbaar. Geïnteresseerden die voor 28 augustus de The Pursuit of Perfection bestellen, krijgen € 10,- korting, op zowel de gewone als de speciale uitgave.


image

Het overlijden van Friedel heeft mijn vriend, de kunstenaar Peter Kalkowsky geïnspireerd tot het maken van een bijzonder kunstwerk. Met een karakteristieke foto als voorbeeld, maakte hij een prent van Friedel Münch, rijdend op een Mammoet. Een fraai staaltje vakmanschap en ik ben zeer verguld dat ik het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. 3-kleuren houtsnede van 30 x 30 cm is gedrukt op Johannotpapier van 240 g/m² in een gelimiteerde oplage van 22 stuks. Voor een prijs van € 140,00 kunt u een originele prent (inclusief de verzendkosten binnen EU-landen) bestellen. Deze kunt u uitsluitend bij de kunstenaar Peter Kalkowsky via zijn website www.kalkowsky.nl bestellen. Ondertussen zijn er alleen nog enkele exemplaren verkrijgbaar.


Movie

Op 7 September 2013 heeft auteur Erik Meesters het eerste expemplaar van Mit Herz und Seele aan Friedel Münch aangeboden in Altenstadt.

>>>>>Klik op de foto links om de videoreportage te bekijken<<<<<


image

Bekijk hier de foto’s van de boekpresentatie in warnsveld op 22 september 2013.

>>>>>Klik op de foto links om de galerij te openen<<<<<

© 2021 Mitherzundseele.com, All Rights Reserved