logo logo

Mit Herz und Seele vertelt de complete geschiedenis van Friedel Münch en Helmut Fath. Uitgevoerd in een luxe editie, voorzien van leeslint en hardcover. Dit 368 pagina‘s tellende naslagwerk is full-colour gedrukt, waardoor de 500 foto‘s, waarvan veel niet eerder vertoond, optimaal tot hun recht komen. Het formaat bedraagt 240 mm bij 300 mm.
De eerste oplage is in de Duitse taal en bestaat uit 1500 exemplaren. De eerste 100 boeken zijn een limited edition, genummerd en gesigneerd, uitgevoerd in een foedraal.

The Pursuit of Perfection is de vervolmaakte Engelstalige uitgave van Mit Herz und Seele. Deze is uitgevoerd in een speciale softcover. Deze uitgebreide versie telt 384 pagina’s, is ook full-colour gedrukt met ruim 550 foto’s. Het formaat is 228 mm bij 285 mm.
De oplage bestaat uit 750 exemplaren, waarvan 150 exemplaren in een speciale gelimiteerde uitgave. Genummerd en gesigneerd in een luxe bewaarverpakking en voorzien van een unieke poster van een technische tekening. De Engels versie is verkrijgbaar vanaf 4 september 2021.

Klik hier voor een impressie van het Duitstalige boek
Klik hier voor een impressie van het Engelstalige boek

NU BESTELLEN

logo logo

De boeken ‘Mit Herz und Seele’ en ‘The Pursuit of Perfection’ beschrijven hoe Friedel Münch van jongs af aan bezig was met het bouwen en ontwikkelen van motorfietsen. Na jarenlang motoren voor de racesport gebouwd te hebben, ontwikkelde hij zijn spraakmakende Münch Mammut. Kenmerkend voor Münch was zijn voortdurende drang tot experimenteren; het boek geeft aan de hand van originele ontwerptekeningen inzage in nooit eerder gepubliceerde projecten en plannen. Een uitvoerige beschrijving wordt gegeven van het legendarische URS-project van Helmut Fath, uiteraard voorzien van originele documentatie. Door het handelen van de Amerikaanse miljonair George McCulloch Bell werd de Münch-onderneming in 1969 eigenaar van dit project. Tot slot wordt relaas van de meest recente Münch Mammut 2000 van Thomas Petsch belicht. Beide boeken zijn rijkelijk voorzien van historisch en veel niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal.

© 2021 Mitherzundseele.com, All Rights Reserved