logo

Mit Herz und Seele vertelt de complete geschiedenis van Friedel Münch en Helmut Fath. Uitgevoerd in een luxe editie, voorzien van leeslint en hardcover. Dit 368 pagina‘s tellende naslagwerk is full-color gedrukt, waardoor de 500 foto‘s, waarvan veel niet eerder vertoond, optimaal tot hun recht komen. Het formaat bedraagt 240 mm bij 300 mm.
De eerste oplage is in de Duitse taal en bestaat uit 1500 exemplaren. De Engelse uitgave staat voor september 2018 gepland. De eerste 100 boeken zijn een limited edition, genummerd en gesigneerd, uitgevoerd in een foedraal.

Klik hier voor een impressie van het boek
Prijs, exclusief verzendkosten: Standaard editie € 80,00

NU BESTELLEN

logo logo

Mit Herz und Seele beschrijft hoe Friedel Münch van jongs af aan bezig was met het bouwen en ontwikkelen van motorfietsen. Na jarenlang motoren voor de racesport gebouwd te hebben, ontwikkelde hij zijn spraakmakende Münch Mammut. Kenmerkend voor Münch was zijn voortdurende drang tot experimenteren; het boek geeft aan de hand van originele ontwerptekeningen inzage in nooit eerder gepubliceerde projecten en plannen. Een uitvoerige beschrijving wordt gegeven van het legendarische URS-project van Helmut Fath, uiteraard voorzien van originele documentatie. Door een samenloop van omstandigheden was de Münchonderneming in 1969 eigenaar geworden van dit project. Tot slot wordt de totstandkoming van de meest recente Münch Mammut 2000 van Thomas Petsch belicht. Het gehele boek is rijkelijk voorzien van historisch en vaak niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal.

© 2016 Mitherzundseele.com, All Rights Reserved